Meghalt Brittany Murphy, a 8 mérföld című film sztárja

Brittany Murphy vasárnap reggel szívroham következtében elhunyt. A színésznő Los Angeles-i otthonához nyolc órakor hívták ki a mentőket, akik bevitték Murphy-t a Cedars-Sinai kórházba, de az orvosok már nem tudták újraéleszteni.

zaol.hu

A 32 éves színésznőnek vasárnap reggel leállt a szíve, és már nem tudták újraéleszteni. Az 1995-ös Spinédzserek című moziban tűnt fel Alicia Silverstone konkurenciájaként, majd Eminem barátnőjét játszotta a 8 mérföldben.

Szerepelt az Észvesztőben Winona Ryder és Angelina Jolie mellett. A Sin City-ben 2005-ben játszott, a Ne szólj száj!-ban Michael Douglas védte, mint lelki sérült szemtanút. A Nagydumás kiscsajokban a kiskorú Dakota Fanning partnere volt, a Szakítópróbában Ashton Kutcherrel mentették a kapcsolatukat.

Törékeny lelkű, gyönyörű nőket alakított többnyire. Young Hollywood Award-díjat kapott 2002-ben, 2005-ben Annie-díjat, a 2005-ös Golden Globe-díjkiosztó műsorvezetője volt.

Forrás:premierfilm.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!