Volt, aki az anyósát ütötte meg

Egy férfit a sörözőben ütöttek meg, többen a Tesco parkolóban estek egymásnak, egy nő őrjöngve szapulta szomszédait, s volt aki anyósának adott egy pofont - többek között ilyen esetekben kellett intézkedi a vasi rendőröknek pénteken, illetve szombaton.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András


A szombathelyi Tesco Hipermarket parkolójában 3-4 személy összeverekedett. A kiérkezett rendőrök két férfit  súlyos testi sértés bűntettének elkövetése miatt előállítottak.

Egy szombathelyi sörözőben egy  ismeretlen személy megütötte az egyik vendéget szombatra virradóra. A rendőrök a pofozkodót garázdaság miatt előállították.

Meggyeskovácsiból egy nőtől érkezett bejelentés pénteken délután. Elmondása szerint  a szomszédjában lakó asszony magán kívüli állapotban kiabál az utcán és szidja a szomszédjait. Mint kiderült, az őrjöngő pszichiátriai kezelés alatt áll, s már többször is előfordult hasonló eset.  Az asszonyt a Markusovszky Kórház Pszichiátriájára szállították.

Sárváron családi vitát kellett megfékezni a rend őrinek. A bejelentő vője szóváltásba keveredett feleségével, majd anyósával, akit egy esetben arcon ütött. A rendőri intézkedés mellet az asszony magánindítványt terjeszt elő könnyű testi sértés miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!