Vásárhelyi Pál-díjat adományoztak Wagner Józsefnek

Wagner József, a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója Vásárhelyi Pál-díjat vehetett át nemrég a fővárosban Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi minisztertől.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Vásárhelyi Pál-díjjal ismerte el a vízügyi tárca Wagner József munkáját. A vezérigazgató nemrég a víz világnapja alkalmából kitüntetést vehetett át.

A vezérigazgató  1968-tól dolgozik Vas megye víz- és csatorna közműveinek üzemeltetésében, fejlesztésében. Széleskörű szakmai tapasztalatait nemzetközi kitekintéssel is erősítette, melyet számos gyakorlati területen érvényesített, beletértve a szakmai konferenciákat és fórumokat is.

Több szakmai szervezetben is helyet foglal, például a Magyar Hidrológiai Társaságban, a Magyar Víziközmű Szövetségben, a Magyar Tudományos Akadémia Szakbizottságában, valamint a Mérnöki Kamarában.
Mérnöki hozzáértését igazolja az elmúlt évek sikeres munkája: a vezérigazgató több mint kétszáz települést összefogott, kialakította az egységes díjrendszert, valamint szakmai irányítása mellett sikeresen  pályázott a zrt. az uniónál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!