A legszebb kedvencek: díjátadó szerkesztőségünkben

Szerkesztőségünk macskák nyávogásától és kutyák ugatásától volt hangos kedden délután: átadtuk a helyezést elérő gazdiknak a Kedvencek versenye díjait.

Garai Antal 'Atom'

Április elején hirdettük meg versenyünket a Pannon Lapok Társasága napilapjaihoz tartozó négy megyében. Ezek közül Vas megye volt a legaktívabb a nevezők számát tekintve, több mint 700 kutyát, 250 macskát neveztek a szépségversenyre és majd 100 gazdi jelentkezett kedvencével a hasonmásversenyre.

 - A négy megyében összesen több mint egymillió szavazat érkezett a jelöltekre, nem számítottunk ekkora érdeklődésre - mondta el Török Tibor, a Pannon Lapok Társaságának online főszerkesztője. - Egy közösségteremtő játéknak szántuk, az állatbarátoknak. Mivel mindenkinek a saját kedvence a legszebb, ezért közönségszavazást indítottunk, ezért csak jelképes díjakat ajánlottunk fel a kategóriánkénti első három helyezettnek.

Kategóriánként az első helyezettek 30 ezer, a második helyezettek 20 ezer, míg a harmadik helyen végzők 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt nyertek. A kutya kategóriában az első helyezést  Kondásné Bókó Ágnes nyerte el Zeusz nevű kutyájával, a macska kategóriában Sömenek Tímea Bubi nevű cicája vitte a prímet, míg a gazdikedvenc hasonmás kategóriában Németh Marietta és Miu nevű macskája kapta legtöbb voksot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!