Egyenruhások mocikkal - A biztonságos közlekedést népszerűsítették

Rendőrmotorosok birtokolták a szombathelyi Fő teret szombaton: a Sopronból érkezett túrázók a biztonságos közlekedést népszerűsítették az IPA (Nemzetközi Rendőrszervezet) tagjaiként.

Simon Erzsébet

A biztonságos közlekedés és a balesetmegelőzés jegyében hívta életre az IPA magyar szekciójának Győr-Moson-Sopron megyei és szombathelyi  szervezete a II. Nemzetközi IPA Motoros Találkozót. Sok-sok vasparipás vette birtokba szombaton a Fő teret.

Itt köszöntötte a Sopronból érkezett túrázókat dr. Szabó Gábor alpolgármester és dr. Halmosi Zsolt vasi főkapitány; mindketten dögös járgányon gurultak a városközpontba. A túrázók innét Burgenland érintésével tértek vissza a hűség városába, ahol este szórakoztató programokon vehettek részt.

Ribes Attila szervezőtől megtudtuk: a rendezvény célja az volt, hogy példát mutassanak a motorkerékpárral közlekedőknek, mintegy bizonyítva azt, hogy a kisebb-nagyobb mocikkal is lehet kulturáltan közlekedni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!