Kisteherautó törte el az óvoda előtti gázvezetéket

Csütörtök délután fél négykor egy kisteherautó eltörte az olaszfai óvoda előtti fő gázvezetéket. Csak a szerencsén és pár ember lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt nagyobb baj.

Gellérfi Zsuzsanna

Csütörtökön egy kisteherautó eltörte az olaszfai óvoda előtti fő gázvezetéket. Ömlött a gáz, közben a sofőr beszaladt szólni az óvónőnek, ezután a dajka kivitte a gyerekeket az udvarra, a jegyző pedig telefonon kért segítséget, hívta a Gázműveket. Ezután szólt a falugondnoknak, aki rövidesen a helyszínre érkezett és szerencsére el tudta zárni a külső csapot, az nem sérült meg. Addigra az orvosi rendelőből is kijöttek a betegek és a főorvos a rendelést Oszkóban folytatta.

A teherautó vezetője - egyébként az egyik óvodás apukája - a behajtani tilos tábla ellenére ment be a kavicsos, lejtős utcába, ahol megcsúszott és hátrafelé menet eltörte a vezetéket.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a vezeték alul tört el, a kimagasló része megtartotta az autót, mert különben a mély árkon keresztül az óvoda konyhájában állt volna meg. A sofőr felesége és gyermeke sértetlenül szállt ki a kocsiból. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!