Szoboszlai Vivien edzéstervvel készül a döntőre

Lapunk szépségversenyének harmadik hónapjában a szombathelyi Szoboszlai Vivien kapta a legtöbb voksot. Október Szépe már edzi a testét és a lelkét a döntőre.

Bajdó Bettina

Szoboszlai Viven 1993. május 20-án látta meg a napvilágot Szombathelyen. A fiatal szépség ma is a megyeszékhelyen él a szüleivel és a nővérével. Viven elárulta, hogy az idei nyár egyáltalán nem telt unalmasan.
  
- Sajnos nagyon hamar elrepült a nyár, de ez mindig így van, ha az ember jól érzi magát - meséli Vivien. - Nyáron kétszer is voltam a Balatonnál, először a párommal mentünk, majd a barátnőimmel is eljutottunk egy kicsit kikapcsolódni. Azért nemcsak szórakozással teltek a nyári hetek, egy kis munka is belefért az időmbe, Bükfürdőn dolgoztam egy fagylaltosnál. Most már elkezdődött az iskola, így teljes erővel a tanulásra koncentrálok.
 
A tizenegyedik osztályos középiskolás lány kereskedelmi marketinget tanul a Horváth Boldizsár szakközépiskolában. Jelentkezett előrehozott érettségire németből és informatikából, most is erre készül.
 
- Egyelőre nincsenek konkrét terveim arról, melyik felsőoktatási intézményben tanulok majd tovább, de azt biztos, hogy szeretnék diplomát szerezni - mondja Vivien. - Az érettségi eredményeimtől is függ majd, hova adom be a jelentkezésem. De akkor sem fogok elkeseredni, ha első próbálkozásra nem vesznek fel, mert akkor kitanulom a fodrász szakmát. Ha pedig elvégeztem a tanfolyamot, újra próbálkozom a felsőoktatásba való bejutással.

A versenyünkre egyébként Vivien nővére küldte be a fotókat, ő biztatta a fiatal lányt, hogy van esélye. 2008-ban is szeretett volna indulni a megmérettetésen, ám akkor még nem töltötte be a 16. életévét.

- Többen is mondták, jelentkezzek a versenyre, mert megvannak hozzá az adottságaim - teszi hozzá Október Szépe. - Még sosem próbálkoztam ilyennel. Nagyon örültem, amikor meghallottam, hogy én nyertem a harmadik fordulót. Azóta sokat beszélgetünk a barátokkal, barátnőkkel a versenyről, sokan gratuláltak az eredményhez. Az iskolában mindig megkérdezik, éppen hol tart a verseny, tudok-e már valamit a próbákról, a lányok pedig arra kíváncsiak leginkább, hogy milyen ruhákban leszek a döntőben. A felkészülést is elkezdtem, mindent megterveztem. Eljárok edzeni, mert testileg és lelkileg is a legjobb formámban szeretnék lenni a döntőn. Odafigyelek arra, hogy mikor mit eszem, s beosztottam magamnak, hogy mikor megyek kozmetikushoz. A párom, akivel kilenc hónapja vagyok együtt, mellettem áll a felkészülés alatt is. Úgy beszéltük meg, ha vége lesz a versenynek, elutazunk pihenni egyet külföldre. Addig csak a tanulással és a felkészüléssel foglalkozom.

Október szépe úgy döntött, hogy bőrcsiszolásra és ultrahangos kezelésre váltja be az ötvenezer forintos ajándékutalványt a szombathelyi Lívia Szépségszalonban. Vivien egyébként rendszeresen jár kozmetikushoz. A barna hajú lány szedeti a szemöldökét, arctisztító kezeléseket végeztet és szoláriumozik is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!