Elloptak egy quadot a körmendi telephelyről

Csütörtökön egy körmendi telephelyről quadot és kompresszort is elloptak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az egyik körmendi telephelyre a lakat levágását követően ismeretlen személyek bementek és onnan egy quadot, egy kompresszort, valamint ládákat tulajdonítottak el a benne lévő gépalkatrészekkel, felnikkel együtt. Az anyagi kár közel fél millió forint. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Az egyik büki lakóház teraszajtajának befeszítését követően jutottak be ismereten személyek az épületbe, ott kutattak és arany ékszerekkel, illetve készpénzzel távoztak. Az anyagi kár körülbelül 300.000 forint. Az ügyben a Kőszegi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Balesetek Sorkikápolnán és Szombathelyen

Egy szombathelyi férfi tehergépkocsijával Sorkikápolnán az egyik kereszteződésnél a balra kanyarodási manővert az ív lerövidítésével hajtotta végre, ezért összeütközött a jobbra kanyarodó kerékpáros hölggyel. Az ütközés után a kerékpáros az úttestre esett és könnyű sérüléseket szenvedett. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Egy szombathelyi nő személygépkocsijával feltehetően kellő körültekintés nélkül hajtott be a Vörösmarty Mihály utca és a Bocskai István út kereszteződésénél lévő körforgalomba és összeütközött a neki balról jobbra a Horváth Boldizsár körút irányból a Bocskai István körút felé haladó tehergépkocsinak. A személygépkocsi hátsó ülésén utazó férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!