Megcsúszott a jeges úton, árokba csapódott az autó

Súlyosan megsérült egy herendi lakos, aki Tompaládony térségében az árokba csúszott pótkocsis autójával.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Tompaládony térségében egy herendi lakos pótkocsis személygépkocsijával feltehetőleg a jeges úton megcsúszott, és autójával a menetirány szerinti jobb oldali árokba csapódott. A balesetben a gépkocsivezető nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Szombathelyen az Árpád utcában egy építkezési telekről 300 kilogram betonvasat, egy régi villany tűzhelyet, valamint egy fém aknafedelet vittek el. A lopással okozott kár közel 50.000 forint. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Szombathelyen a Győrffy István utcában az egyik garázs oldalfalát megbontották és onnan kéziszerszámokat vittek el 120 000 forint értékben. A rongálással okozott kár 10.000 forint.  Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Szombathelyen a Thököly utca egyik épületének irodájából számítástechnikai eszközöket loptak el. A kár közel 140.000 forint. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Vönöckön előállítottak egy celldömölki lakost bűncselekmény megalapozott gyanújával.  A férfit a rendőrök kihallgatták és őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!