Tetten ért bolti tolvajok Kőszegen

Két szombathelyi nő különböző élelmiszereket és műszaki cikkeket kísérelt meg az áruházból eltulajdonítani, közel kétszázezer forint értékben - tájékoztatott a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Vas Népe

Közlekedési baleset

Egy olasz állampolgár motorkerékpárral Ják felől Körmend irányába közlekedett. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban letért a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára és ezt követően a vízelvezető árokba sodródott. A férfi a balesetben nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Előállítások

Egy gyermekkorú személyt állítottak elő a járőrök kedden, a késő esti órákban, mivel az egyik gyermekvédelmi intézményből engedély nélkül távozott. Meghallgatását követően a rendőrök átadták az intézet képviselőjének.

Két vasaljai férfit állítottak elő a Körmendi Rendőrkapitányságra, mivel a személyek bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók.

Ittasan kerékpározott

Nick belterületén vontak intézkedés alá egy kenyeri lakost a járőrök. Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit a rendőrök előállították, vele szemben eljárás indult.

Tetten érték

Az egyik kőszegi áruház biztonsági szolgálatának munkatársai jelezték, hogy két személyt lopáson tetten értek. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy két szombathelyi nő különböző élelmiszereket és műszaki cikkeket kísérelt meg az áruházból eltulajdonítani, közel kétszázezer forint értékben. Kihallgatásukat követően velük szemben büntetőeljárás indult.

Két kőszegi lakost értek tetten kedden, a késő esti órákban, miközben egy használaton kívüli ingatlan területére behatoltak. A személyeket bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a rendőrök és velük szemben eljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!