Elesett és életveszélyesen megsérült a Ság-hegyről lefelé guruló kerékpáros

Celldömölk - A Ság-hegyről gurult lefelé kerékpárjával egy asszony vasárnap délután, akinek a biciklijén nem működött a fék. Egy kanyarban elesett, életveszélyes sérülésekkel szállították a Markusovszky kórházba.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Vasárnap délután egy celldömölki asszony a  a Ság-hegyről a 19%-os lejtőn hajtott lefelé kerékpárjával, amelyen a 4 éves gyermekét is szállította. A fék nem működött a biciklin, így a lejtő alján egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű fölött és elesett. 

Az anya 8 napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes, míg gyermeke 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Úgy tudjuk, hogy tegnap este a a Markusovszky kórházban megműtötték a fiatalasszzomyt, aki már túl van az életveszélyen.

Szerdán  hajnalban hasonló baleset történt Felsőcsatárnál.  Akkor egy huszonegy éves lány a szőlő-hegyről gurult lefelé, villanyoszlopnak ütközött egy meghalt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!