Felborult egy autó, hárman megsérültek

Három autó karambolozott kedd reggel a főváros V. kerületében, a Ferenciek terénél, az egyik jármű felborult, hárman megsérültek.

MTI

A BRFK sajtóügyeletese szerint már csak a balestben felborult autó akadályozza a forgalmat a Kossuth Lajos utca egy rövid szakaszán, de a járművet hamarosan elszállítják.Pestről Budára már most is zavartalanul lehet közlekedni - tette hozzá az ügyeletes.

Kedd reggel három autó karambolozott a főváros V. kerületében, a Ferenciek terénél, az egyik jármű felborult, hárman megsérültek. A baleset a Kossuth Lajos és a Városháza utca találkozásánál történt; a járművek teljesen eltorlaszolták az utat Pestről Budára, míg a Keleti pályaudvar felé is csak egy sávon haladhatott a forgalom.

Az MTI helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy egy 173E jelzésű BKV-busz később nekiütközött a balesetben megrongálódott egyik autóval, ezért teljes volt az útzár az Erzsébet híd budai hídfőjétől egészen az Astoriáig.

A balesetben hárman sérültek meg, de senki sem rekedt a roncsok közé; a sérülteket kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!