Két Haladás-mérkőzés egymás után!

Szombaton a Haladás-Diósgyőr NB I-es és a Haladás II. - Kaposvári Rákóczi II. NB II-es mérkőzést is a Rohonci úton rendezi a zöld-fehér klub.

Pum András

A negyedik fordulóban, szombaton 14 órai kezdettel a Rohonci úton fogadja a Szombathelyi Haladás a Diósgyőr együttesét. Ezzel azonban még nincs vége a focidélutánnak, mert mint azt Tóth Miklós ügyvezető igazgatótól megtudtuk, ezt követően, 17 órakor az NB II. nyitányán a Szombathelyi Haladás II. szintén a stadionban látja vendégül a Kaposvári Rákóczi II. alakulatát.

Az NB II-es meccs megtekintése az NB I-es meccsre jegyet váltók - és természetesen a bérletesek számára is - ingyenes, tehát egy belépővel két Hali-meccset is megtekinthetnek a szurkolók. Fontos tudni viszont, hogy azok, akik a Haladás-Diósgyőr jeggyel kíváncsiak az NB II-es találkozóra is, az NB I-es bajnokit követően ne hagyják el a Rohonci úti létesítményt. Ellenkező esetben számukra is 600 forintba kerül a tikett.

A Siófok - Haladás (0:3) bajnoki-mérkőzést góljait itt mégegyszer megnézheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!