Kifosztotta az RTL Klub széfjét a celli testvérpár

Egy celldömölki testvérpár, Marton Erzsébet és Novák Mónika közel négymillió forintot nyert csütörtökön este az RTL Klubon futó vetélkedőn, A széfben.

Varga Nóra

- Két évvel ezelőtt jelentkeztem a vetélkedőre - árulja el Mónika. - A játékostársamnak a húgomat, Erzsébetet jelöltem, aki erről semmit sem tudott. Nemrég megkerestek a csatornától, s közölték, mehetünk próbajátékra. Fél óra haladékot kértem. Felhívtam a testvéremet, s megkérdeztem tőle, ugye semmi jónak nem vagy az elrontója? A húgom nagyon örült a lehetőségnek. Azért őt választottam játékostársamnak, mert úgy gondolom, hogy  kiegészítjük egymást.

Erzsébet bankban dolgozik referensként, lakossági ügyekkel foglalkozik. Hobbija az olvasás, a filmnézés és a kirándulás. Móni a szociális szférában vállal munkát. A celldömölki népjóléti szolgálatnál sérült gyerekekkel és felnőttekkel foglalkozik. A testvérek mindig számíthatnak egymásra a bajban, azonban két másodperc alatt képesek összekapni. A próbajáték két fordulóján minden akadály nélkül továbbjutottak. Nagyon élvezték a játékot Sebestyén Balázsnál. Úgy jutottak be a döntőbe, hogy a tizedik kérdésre tudták a választ. A fináléban nehéz kérdéseket kaptak, de próbálták kikövetkeztetni a jó válaszokat. Végül - közös megegyezéssel - a hármas számú széfet választották, amelyben benne volt a játék során összegyűjtött közel négymillió forint.

- A húgom jövő nyárra tervezi az esküvőjét, a nyeremény egy részét a lakodalomra fordítja - hangsúlyozza Mónika. 

- Én azt tervezem, hogy  a családomat, a férjemet és a kilencéves kislányomat Fannit egy tunéziai nyaralásra viszem el a pénzből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!