Kint felejtett közlekedési táblák a Jáki úton

Úgy látszik, az élet produkál örökzöld témákat. Ilyen az útfelújítások után kint felejtett táblaerdő. Most például Szombathelyen a Jáki úton.

Varga Krisztina

Az útjelző táblákból akkor is megárt a sok, ha szükséges információt tartalmaznak. Akkor azonban még inkább, ha már elvesztették aktualitásukat. Időről időre érkeznek olyan jelzések a megye különböző pontjairól, hogy zavaró módon kint maradtak a már érvényüket vesztett táblák. Sokáig korlátozták a forgalmat feleslegesen a 87-es út melletti táblák Táplánszentkeresztnél, amikor a kerékpárút építkezése már régen nem zavarta a gépkocsival közlekedőket.

A közelmúltban Szombathelyen, a Körmendi úton kaptunk lencsevégre indokolatlanul egymásra halmozott tiltó táblákat. A napokban egy olvasónk a Jáki útról küldött be friss fotót.

Építőmunkások sehol, munkálatok sehol, mégis kint maradt a sebességkorlátozó és megannyi más veszélyt és tilalmat megfogalmazó tábla. Vajon ott hagyják őket a következő útépítésig?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!