Kutyák és macskák - már több mint 400 kedvenc van versenyben

Másfél hete meghirdetett versenyünkre már több mint 400 kedvencet regisztráltak be olvasóink. Ha van kutyája vagy macskája, ne habozzon, nevezze be ön is!

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Portálunk kutya/macska szépségversenyére megannyi fotó érkezett. A benevezett kutyák száma 300 felett jár, de macskákból is már több mint száz induló van. Kettő plusz egy kategóriában várjuk a kutyák és macskák fotóit:

I. kutya szépségverseny - itt nézheti meg a beküldött fotókat

II. macska szépségverseny - itt nézheti meg a beküldött fotókat

Külön kategóriaként kutya/macska-gazda hasonmás versenyt is indítottunk, ide olyan fotókat várunk, amelyek ékesen bizonyítják a mondást: amilyen a gazda, olyan kutyája/macskája - a beküldött fotók itt nézhetőek meg.

A játék menete: a fotók március 9-től március 31-ig tölthetőek fel. (A fényképek szerkesztői ellenőrzés után kerülnek ki a portálunkra.) A feltöltött jelöltekre április 1-jétől 23-ig várjuk a voksokat.  A játékunk közönségszavazás, vagyis az interneten a legtöbb szavazatot elnyerő nevezettek közül kerülnek ki győzteseink. A szavazás végeztével kategóriánként kihirdetjük az első 3 helyezettet, akik az alábbi ajándékokban részesülnek:
I. helyezett: 30 000 Ft értékű vásárlási utalvány
II. helyezett: 20 000 Ft értékű vásárlási utalvány
III. helyezett: 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Nevezzen be Ön is kedvencével! A játékra az alábbi linken regisztrálhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!