Sipos Norbertet egy NB I-es,- és két NB II-es klub is hívja

Sipos Norbertet szeretné eladni a Haladás, a bal lábas futballista iránt egy első,- és két másodosztályú csapat is érdeklődik. - olvasható a haladas.hu oldalon.

Pum András

Kevés lehetőséghez jutott a magunk mögött hagyott 2011/2012-es bajnokságban Sipos Norbert - írja a www.haladas.hu.  Az egyébként jó adottságokkal rendelkező 31 esztendős támadó sem Aczél Zoltánnál, sem pedig az őt váltó Artner Tamásnál nem tudta beverekedni magát a kezdőbe. Mindössze négyszer volt kezdő, négyszer csereként állt be, négy alkalommal a kispadon nézte végig a meccset. A szezon végeztével Artner Tamás közölte: a továbbiakban nem számít a még egy éves érvényes szerződéssel rendelkező játékosra, Sipos már nem is volt ott a hétfői, szezonnyitó tréningen, a játékos jelenleg csapatot keres.

- Sipos Norbert átadólistán van, szeretnénk őt értékesíteni, tehát megfelelő ajánlat esetén távozhat a Haladástól - tudta meg a www.haladas.hu  Tóth Miklós ügyvezető igazgatótól. - A játékos iránt máris vannak érdeklődök, egy NB I-es és két NB II-es klub is megkeresett bennünk, de ennél tovább egyelőre egyikükkel sem jutottunk. Külföldi ajánlatról nem tudok. Mégegyszer mondom: szeretnénk eladni a futballistát.

További zöld-fehér hírekért, érdekességért, fórumozási lehetőségért látogasson el a www.haladas.hu oldalra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!