Szavazzon a legszebb párra!

Szombathely - Hetvenöt pár vetélkedett három hónapon át, most olvasóink választhatják ki közülük a legszebbet.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nagy népszerűségnek örvendő vetélkedőnk ér véget a mai nappal, legalábbis, ami a fotók megjelentetését illeti, hiszen a java valójában most kezdődik. Valamennyi kép megtekinthető a www.vasnepe.hu-n, sőt július 1-én nulla órától, már szavazni a honlapunkon. 

A három legszebb pár, akiket olvasóink kiválasztanak, értékes ajándékokban részesül. A harmadik legszebb pár az AGORA rendezvényeire szóló jegycsomagot nyer harmincezer forint értékben, amely többek között a Presidance showprodukcióra, a Ferences kert történelmi témaparkjába és a városi bálba tartalmaz belépőket, de része szinházbérlet is. 

A második helyezett  a Blaguss utazási iroda hetvenezer forint értékű utazási utalványát kapja, míg a legszebbnek megszavazott pár három éjszakás exkluzív pihenést nyer kétszázezer forint értékben a bükfürdői RDS Birdland Golf Hotelben. 

Tehát szavazásra fel kedves Olvasóink a www.vasnepe.hu-n! Önökön múlik ki lesz a legszebb pár Vas megyében az idén. Szavazni július 1-től július 15-ig lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!