Újabb vasi győzelem Forma-1-es tippjátékunkban

Szombathely - Ismét vasi nyertese lett az F1 Csatorna weboldalunk nyereményjátékának. Frigy József magyarlaki olvasónk tippelt a legjobban a tippjáték negyedik fordulójában.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Frigy József kedvence a Ferrari csapata, és főként Felipe Massa. "Nagyjából húsz éve követem nagy figyelemmel a Forma1-et, kedvenc csapatom mindig is a Ferrari volt, főként Michael Schumacherrel az élén." _ mondat el József, aki kedveli a Forma1-hez kapcsolódó tippjátékokat, így a www.f1csatorna.hu állandó tippelője és olvasója lett a játék második fordulója óta. Legjobb tippelőként egy márkás Ferrari póló szerencsés nyertese lett.



"Nagyon örülök a nyereménynek, továbbra is részt veszek a tippjátékban, és olvasom az F1 Csatorna híreit, sok érdekességet találni az oldalon." - mondta el József - Fotó: Kiss Teodóra

Tippeljen ön is, és vigye haza kedvenc csapata ereklyéjét! Minden F1-es verseny előtt a regisztrált olvasók 12 darab párosításban tippelhetnek arra, hogy a két versenyző közül melyik pilóta végez előkelőbb helyen a futamon. A játék eredményét a leintés pillanatában közölt adatok szolgáltatják. Az évad végére aki a legtöbb pontot összegyűjti, az lesz a játék győztese, a tippjáték bajnoka és az értékes főnyeremény tulajdonosa. A játékban való részvételhez csupán regisztrálni kell az oldalunkon. Jelentkezési határidő nincs, évad közben is be lehet kapcsolódni, hiszen fordulónként is megajándékozzuk a legjobban tippelőt, mint ahogy most Józsefet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!