Zebrán ütötte el a fiatal nőt a szlovák rendszámú Audi

Szombathely - Két baleset is történt rövid időn belül a megyeszékhely belvárosában csütörtökön kora délután: a Thökölyben egy szlovák rendszámú Audi zebrán ütött el egy fiatal nőt, alig száz méterrel odébb, a Rákóczi-Thököly utcák kereszteződésétében - az Isis Centernél - robogó ütközött egy zöld Suzuki Wagon R+ hátuljának.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Markusovszky kórház baleseti ambulanciájára szállították röntgenre azt a fiatal nőt, akit egy pozsonyi rendszámú sötét Audi magyar tulajdonosa gázolt el a Thököly utcában a Külsikátornál lévő zebrán. A csattanástól az Audi szélvédője is berepedt. Mint azt később a rendőrségi ügyelettől megtudtuk, a nő könnyű fejsérülést szenvedett a balesetben. 

A gyalogosgázolástól alig száz méterre, az Rákóczi Ferenc utcai Isis Centernél robogó ütközött egy nő vezette zöld Suzuki Wagon R+ hátuljának, a kismotoron ülő középiskolás fiú megúszta kisebb horzsolásokkal. A könyökén és a térdén sérült meg.



Szerencsére nem származott komolyabb sérülés a Suzuki és a robogó ütközéséből 

Fotó: Garai Antal Atom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!