f1

2015.07.06. 11:31

Fisichella a dj-pultban a Magyar Nagydíj utáni afterpartyn

Giancarlo Fisichella lemezjátszókra cseréli a Ferrarit.

Fotó: Symbol Budapest

Természetesen csak a Magyar Nagydíjat követő GP Afterpartyn nyergel át a versenyautó üléséből a Symbol Budapest lemezjátszói mögé, utána továbbra is a World Endurance Championship-ben, a Ferrari gyári csapatában versenyez.

A Symbol Budapest idén 7. alkalommal ad otthont a partynak, amely költségvetésében, nemzetközi fellépőivel és vendégösszetételével egyedülálló hazánkban és a környező országokban. De hogy miért is ez a buli az év legjobban várt eseménye? Sokat elárul, ha azt mondjuk, hogy az eddigi GP Afterpartyk alkalmával a Symbolban bulizott többek között Kimi Raikkönen, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Eddie Jordan, Nico Rosberg, Adrian Sutil, Felipe Massa, Bruno Senna, Sakon Yamamoto, Jean-Eric Vergne, Jaime Alguersuari vagy épp a világ leggazdagabb (a 2013 Forbes szerint) emberének fia Carlos Slim Jr. is! Közülük Yamamoto és Carlos Slim is a lemezjátszók mögé lépett, valamint Jean-Eric kedvese Petra Silander is, az idei évben pedig Fisichelláé a főszerep!

További információ: gpafterparty.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!