f1

2016.02.15. 12:15

Valtteri és Emilia: A kölcsönös tisztelet a kulcs

Évek óta együtt vannak, egy éve jegyesek Bottasék

Tajthi Andrea

Fotó: Tajthi Andrea

A 26 éves Valtteri Bottas és a 23 éves Emilia Pikkarainen már évek óta egy pár, azonban vasárnap, Valentin napon ünnepelhették első évfordulójukat jegyespárként. Ettől függetlenül a mai napig külön élnek: Valtteri Monacoban, míg Emilia úszókarrierje miatt Finnországban.

"Persze nehéz a távollét, de aztán mégjobb, mikor újra találkozunk." - mesélte Emilia egy finn magazinnak. "Valtteri úriember. Mindig nagyon figyelmes, meglep apróságokkal, például virágot vesz. De a legjobb dolog, hogy nagyon védelmező. Nagyon odafigyelünk egymásra, értjük a másikat enélkül, hogy megszólalnánk."

Emilia azt is elmondta, hogy régóta tartó kapcsolatuk titka, hogy kölcsönösen tiszteletben tartják egymást és egymás elfoglaltságait.

"Az átlagos napok edzésekkel telnek. A szabadnapokon átlagis dolgokat csinálunk. Elájrunk jó helyekre enni, meglátogatjuk a családot, barátokat.

A pár ismét különválik, Valtteri a melbourne-i szezonnyitóra készül, Emilia arra hajt, hogy ott lehessen a riói olimpián augusztusban. Így valószínűleg idén ritkábban tűnik majd fel a szőke lány az F1-es paddockban.

"Talán a (szezon) végén el tudok majd menni." - mondta Emilia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!