f1

2017.01.01. 10:14

Rosberg rajongók figyelem!

Tiétek lehet a világbajnoki fotókönyv

Tajthi Andrea

Az már szezon közben feltűnhetett mindenkinek, hogy Nico Rosberg nyomában mindig ott van személyes fotósa, Paul Ripke. Akkor azonban még nem sejtettük, hogy pontosan miért.

Mára azonban világos. Miután Rosberg megnyerte első Forma-1-es világbajnoki címét és be is jelentette visszavonulását, azt is bejelentette, hogy egy fotókönyv készült róla.

A könyv a FINALLY, azaz "végre" címet kapta és Ripke fotóival van tele, melyek Rosberg privátabb oldalát mutatják be, több, mint 200, eddig sehol sem publikált fotóval, 363 oldalon át.A szövegezést a Bild korábbi munkatársa, Georg Nolte készítette.

Akár te is megkaparinthatsz egyet a fotókönyvből, azonban mindössze 1000 darab készült belőle, első sorban Rosberg családi és baráti körének. Pár darab azonban bárki számára megszerezhető: a finally.nicorosberg.com oldalon lehet rá licitálni, és a 100 legmagasabb összeget kínáló fog könyvet kapni. Az így befolyt összeg pedig a Viva con Agua alapítványé lesz.

Tegnap esti információk szerint a nyerő licitek 50-100 euró (kb 15-30 ezer forint) között mozognak, legalábbis jelenleg.

NICO ROSBERG (@nicorosberg) által közzétett fénykép, 2016. Dec 24., 04:30 PST

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!