Foci

2009.03.04. 07:09

Focikavalkád a színészekkel - a Vas Népe csapata bronzérmes lett

<b>Szombathely</b> - A 13 csapattal megrendezett öregfiúk labdarúgó teremtornát a Hali J. Old Boys nyerte. A VIP-tornán első ízben a Szponzorok csapata győzött, lapunk kétszeri tornagyőztes gárdájának ezúttal be kellett érnie a harmadik hellyel.

Gergácz Zoltán

Az elmúlt vasárnap igazi öregfiúk focikavalkád volt a Haladás VSE munkacsarnokában. A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a Fyrex Team szervezésében két rangos tornát is rendeztek: 13 csapat küzdött a Rum és Vidéke Takarékszövetkezet Kupáért, valamint négy gárda - élükön a Magyar Színészválogatottal - a hagyományos VIP-kupáért. A színvonal jó volt, az érdektelenség viszont megdöbbentő.

A több volt NB I-es játékost is felvonultató Rum és Vidéke Takarékszövetkezet Kupán az A -csoportból a KLSE Rum Takarék, a Lombard Lízing és a Honvéd, a B -ből a Hali J. Old Boys, az István Hotel Sormás és a Luce Innocente Szombathely, a C -ből az Ölbő és a Mosonmagyaróvár jutott a nyolc közé. A továbbiakban már kiesés volt. A középdöntőben: KLSE-Luce 7:0, Lombard- Sormás 3:1, Ölbő-Honvéd 2:0, Hali-M.óvár 4:0. Az elődöntőben KLSE-Lombard 2:1, Hali-Ölbő 4:1. A bronzmérkőzésen: Ölbő-Lombard 3:1. A döntőben: Hali-KLSE Schffer István két találatával 2:0. A győztes csapat tagjai: Czeczeli Tamás, Hegyi Gábor, Héra Zsolt, Panda István, Schffer István, Szabó József, Szatmári Zoltán, Vidos Attila, Vígh Gábor. A torna legjobb kapusa Czeczeli Tamás, legjobb mezőnyjátékosa Jáger László (KLSE), gólkirálya Mihók Csaba (KLSE) lett.

A VIP-torna nem kis meglepetéssel zárult. Lapunk kétszeri tornagyőztes gárdájának ezúttal be kellett érnie a harmadik hellyel. Mindössze a Városi Önkormányzat csapatát sikerült megelőzniük, mely először indulva nem vallott szégyent. Második helyet a Nemcsák Károly vezette Magyar Színészválogatott szerezte meg, a tornagyőztes a rendezvényt támogató Szponzorok (dr. Csatár Miklós, Gyimesi Csaba, Pék Zoltán, Szárnyas János, dr. Rajki Csaba, Horváth "Tüsi" Sándor, Mauer Tibor, Palotai Zoltán) csapata lett 100 százalékos teljesítménnyel. A legjobb játékosnak a színészek ellen négy gólt is vágó dr. Csatár Miklóst választották.

A Színészválogatott és a Vas Népe csapata döntetlent játszott  Fotó: Kiss Teodóra

- Hosszú, pörgős nap volt: 8-21 óráig tartott. Sok ismert játékos lépett pályára, nagyszerű alakításokból szépségdíjas gólok születtek. Ami óriási pozitívum, hogy egyetlen kiállítás sem volt. Jól sikerült a színészekkel a 3. félidő is, úgyhogy mindenképpen lesz folytatás - összegzett Palotai Zoltán főszervező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!