Foci

2009.09.03. 02:29

Brazil és horvát futballistát tesztel a Haladás

Szombathely - Egy horvát és egy brazil labdarúgót tesztel a napokban a Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A jövő héten egy litván focista is érkezhet a Rohonci útra.

Tóth Gábor

A 21 esztendős, volt horvát korosztályos válogatott, belső védőként bevethető Goran Jakir kedden futott be Szombathelyre. Jakir az előző szezont a horvát másodosztályban szereplő Makarska együttesében töltötte. Szerdán brazil labdarúgóval, a 26 esz- tendős, ballábas, bal oldali középpályással, Leandrinho Wesley Alvesszel bővült a tréningező Haladás-keret. Leandrinhót a nyáron a Nyíregyháza tesztelte, ám ott nem tartottak igényt a szolgálataira.

- Az elkövetkező néhány napban mindkét futballistát teszteli a szakmai stáb, nemsokára döntés születik a jövőjükkel kapcsolatban - tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Haladás klubmenedzserétől. - Egyébként a jövő héten egy 27 esztendős litván támadót is szeretnénk tesztelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!