Foci

2010.11.13. 03:27

Labdarúgás: őszi zárásként a Viktória a Taksony ellen

A női NB I. utolső őszi fordulójában a Viktória FC Szombathely labdarúgócsapata ma 13 órakor a Taksonnyal játszik a Király sportlétesítményben.

Vastag Nándor

 A tízcsapatos bajnokságot vezető Viktória, és a hatpontos hátránnyal negyedik Taksony is fontos mérkőzés előtt áll. A felsőházi rájátszásba - melyben az első öt vehet részt - az együttesek viszik az egymás elleni eredményeket, és ebben a vasiak egyelőre lépéselőnyben vannak: szeptemberben idegenben 2-1-re nyertek a mostani riválisuk ellen.

- A bajnoki helyezése is mutatja, masszív csapata van a Taksonynak - mondta Markó Edina, a Viktória edzője. - Szervezett védekezésből veszélyes kontrákat képes vezetni két támadója, Fogl és Sebestyén révén. Nehéz mérkőzésre számítok, de hazai pályán nem szabad kivárni, vagy átengedni a területet. Az ellenfelet minél tovább a térfelén akarjuk tartani, de labdavesztés esetén gyorsan vissza kell zárni. Hiányzónk nincs, azonban a korábban térdsérülést szenvedett Krenácsot a héten megműtötték, várhatóan tavasszal már visszatérhet. A várható kezdőtizenegy: Papp - Tischler, Tálosi, Tóth E., Marsai - Pas, Tóth A., Rácz - Szarvas, Megyeri, Sipos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!