Haladás

2014.04.01. 10:46

Fehér, Nagy és Radó a forduló válogatottjában

A Nemzeti Sportnál Fehér Zoltán, a csakfoci.hu portálon pedig Nagy Gábor és Radó András került a forduló válogatottjába.

haladas.hu

Az Újpest elleni 1-0-s győzelem nem marad visszhang nélkül az országos sportsajtóban.

A sportnapilap által összeállított 22. forduló válogatottjába a Haladásból Fehér Zoltán került be.

A 22. forduló válogatottja a Nemzeti Sportban

Antal (Kecskemét) - Fehér (Szombathelyi Haladás), Máté (DVSC), Mateos (FTC), Mohl (Pécs) - Mihelic (DVSC), Leonardo (FTC), Bognár (Mezőkövesd), Kalmár (Győri ETO) - Tischler (Puskás Akadémia), Böde (FTC).

 

A csakfoci.hu is összeállította az általa legjobbnak vélt tizenegyet, amelyben Nagy Gábor és Radó András kapott helyet.

A 22. forduló válogatottja a csakfoci.hu szerint.

Kemenes (Honvéd) -  Lorentz (Puskás Akadémia), Lipták (Győri ETO), Máté (DVSC) - Nagy G. (Haladás), Eninful (Kecskemét), Bognár (Mezőkövesd), Leonardo (Ferencváros) -  Lencse (Puskás Akadémia), Rudolf (Győri ETO), Radó (Haladás).

Radó András döntötte el az Újpest elleni meccset. Fotó: Ohr Tibor

Az indoklás szerint Nagy Gábor "volt a Hali "esze". Az első félidő végén előbb volt egy veszélyes átlövése, majd adott egy gólpasszt Radónak. A második félidőben is ő volt az, aki összefogta a Haladás játékát".- olvasható a csakfoci.hu-n.

"Győztes gólt szerzett az Újpest elleni kiegyenlített mérkőzésen. Ezúttal nem csak a kapu előtt volt veszélyes, de a mezőnyben is sokat dolgozott" - írja a portál Radó András kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!