Bulvár-celeb

2023.08.06. 05:00

Úgy tűnik, hogy elmarad a csillogás a Nagy Ő fekete hajú szépségének

Nemcsak Árpa Attila szívét nem tudta meghódítani Orsi, de a várt népszerűséget sem kapta meg a televíziós szerepléstől. Így nem volt más választása, vissza kellett mennie dolgozni.

MW

Orsinak, a Nagy Ő című műsor versenyzőjének nem jöttek be a számításai

Forrás: tv2

Tizenkilenc hölgy kelt versenyre Árpa Attila szívéért a legutóbbi Nagy Ő-ben. A műsorba jelentkező nők nem is titkolták, nemcsak a macsó színész szíve vonzotta őket, hanem a népszerűség, ismertség, ami a szerepléssel együtt jár, járhat. Mert ugye volt már rá példa, hogy valaki elképesztő karriert futott be, miután szerepelt egy népszerű realityben. Orsinak nem volt ilyen szerencséje – írja a Bors.
A népszerű színész sem gondolta, hogy pont egy ilyen műsorban találja meg élete szerelmét, de legalább megpróbálta:

 tizenkilenc vállalkozó szellemű nő, huszonhat évestől ötvenegy éves korig pályázott az Árpáné címre. 

Mindannyian azért jelentkeztek, mert úgy érezték, éppen Attila lehet a megfelelő társ számukra.

Árpa Attila a Dancing with the Stars műsorában
Fotó: Knap Zoltán / Forrás:  Bors

Az egyik jelentkező a fekete hajú szépség, Orsi volt: aki a műsor előtt egy gyorsétteremlánc egyik üzletének vezető-helyettese volt, korábban számos nagynevű étteremben dolgozott. Rengeteget utazik és mivel édesapja búvároktató és mentőbúvár, így ő is szívesen merül. Szereti, ha egy férfi kreatív és spontán a programszervezésben. Attilát karizmatikus pasinak tartja, aki mellett ízig-vérig nő lehet és fontos számára, hogy a férfinak önálló egzisztenciája legyen, ne függjenek egymástól anyagilag. Magabiztos, bohém nő, akit vonzanak az újdonságok. Nem áll bele felesleges vitákba, csak ha az önérzetét sérti. 

Végül többször randiztak, egy csók is elcsattant, de az utolsó előtti rózsaceremónián kegyetlenül hazaküldte a színész. 
Orsi csalódott volt, hogy nem lett övé a kelendő agglegény és a luxusélete. De nemcsak a szerelem nem talált rá, a műsor a várt népszerűséget sem hozta meg számára, amire lehetett volna építeni egy kisebb karriert is.
A teljes cikk IDE kattintva olvasható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában