Bulvár-celeb

2023.09.20. 11:10

Így van most az egyéves magyar kislány, aki lenyelt egy elemet

Lara kómába esett, meg kellett műteni.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Gorodenkoff

Megműtötték, jobban van Lara, az egyéves magyar kislány, aki lenyelt egy elemet Németországban. Lara július 17-én este lett rosszul saarbrückeni otthonukban.

Nem kapott levegőt, ezért szülei azonnal hívták a mentőket, az orvos viszont akkor azt mondta, nincs baj. A szülők nem nyugodtak bele, a kórházba vitték a kislányt, ahol szintén megvizsgálták, de megint azt mondták, hogy minden rendben, nem látnak semmit a torkában.

A kislányt hazaengedték, de nem lett jobban, sőt állapota romlott, ezért szülei többször visszavitték a rendelőbe, de csak a baleset után 9 nappal csináltak röntgent.

Ekkor derült ki a szörnyű igazság: a kislány lenyelt egy elemet, amely a garatban rekedt, Lara légcsöve és belső szervei károsodtak.

Fotó: Olvasói fotó / Bors

A kislány kómába esett, de szerencsére hamar jobban lett és haza is engedték – ám sajnos egy idő után megint rosszul lett. Az orvosok vírusos fertőzésre gyanakodtak, de a gyógyszerek nem használtak. Ezután kiderült: a kislány légcsövén egy hártya keletkezett, ami körbenőtt, csak egy apró lyukon keresztül kapott levegőt. Ha az a valami miatt eltömődött volna, megfullad. A kislányt mélyaltatásban megműtötték, a beavatkozás szerencsére sikerült.

Most pedig újabb jó hírek érkeztek: Lara néhány nap alatt jobban lett, most pedig már magától lélegzik

– árulta el édesanyja a Borsnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában