Bulvár-celeb

2023.11.20. 13:50

Sürgősen műteni kellett Szandit, így van most

Az énekesnőnek kényszerpihenőre kellett vonulnia.

Forrás: Bors

Fotó: Czerkl Gábor

Szandi egy fotóval tudatta, hogy meg kellett műteni a lábát, a felépülés pedig sok időt vesz majd igénybe.

„Kicsit eltűntem az elmúlt hónapban, csak egy-két régebbi képet raktam ki a közösségi felületeimre, ennek oka volt... Sokáig gondolkodtam, hogy megosszam-e ezt veletek, leginkább amiatt, hogy ne legyen belőle felturbózott bulvárhír. Azonban 

azt gondolom, hogy az örömteli hírek mellett a nehezebb időszakokról is fontos beszélni, hiszen az élet küzdelmesebb napjaiban is tudunk erőt adni egymásnak és utána igenis képesek vagyunk talpra állni! Én most szó szerint, ugyanis egy lábfej korrekciós műtéten estem át három héttel ezelőtt, ami miatt kényszerpihenőn vagyok, viszont decembertől főnixmadárként megújulva térek vissza a színpadra és az életbe. 

Nem telt hasztalan ez az időszak, két dalt is felénekeltem itthon a stúdióban, és amint készen állok rá, jönnek az új videóklipek is! Szóval az élet megy tovább és nem maradtok újdonságok nélkül!” – írta meg az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában