vaol.hu podcast

2023.06.12. 12:02

Podcast: A belső egyensúly megteremtése - vendégünk Jagodics Zsuzsa life coach

Harmónia, kiegyensúlyozottság, stresszmentesebb élet - mindannyian vágyunk erre és egyre többen hajlandóak is vagyunk tudatosan befelé fordulni és mindent megtenni annak érdekében, hogy a belső egyensúlyt elérjük.

Markó Petra

Forrás: VN-archív

Nagy segítség lehet ebben egy life coach, aki az élet bármely területén jó útra vezethet. Ráirányíthat bennünket arra, hogyan építsük fel a karrierünket, iránymutatást adhat a gyereknevelésben, az egyes magánéleti problémák megoldásában segíthet, de, ha vannak különböző akadályok, azok leküzdésében is támogatást nyújt és a kitűzött célok megvalósításában is asszisztál. 

Nem arról van szó, hogy megmondja konkrétan, hogy mit kell tenni, csupán jól megfontolt kérdéseivel rávezet és segít abban, hogy a bennünk mélyen eltemetett erősségeket, problémamegoldó képességeket előássa. Az ilyen felismerésekkel, a tudatos önismereti leckékkel könnyebben megtalálható az élet legnagyobb problémáira is a lényegében egyszerű megoldásokat - tudtuk meg Jagodits Zsuzsa life coach-tól, aki különböző általa használt technikákat is bemutatott legújabb podcastunkban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában