Nevezz!

2024.03.01. 09:00

Tündérszépek, rád vagyunk kíváncsiak!

Gáspár Eszter

Munkában a stáb

Forrás: VN-archív

Élvezed, hogy mindenki rád figyel? Szeretnél egy profi csapat által elkészített portfóliót, sminkessel, fodrásszal és jó hangulattal? Eljött a te időd, amikor megmutathatod, ki is vagy valójában! Még van pár napod, hogy jelentkezz!

Végeredményében, a Tündérszépek több mint szépségverseny: lehetőség, hogy újabb ajtók nyíljanak meg a hölgyek előtt, akár a szépségiparban, akár a médiában, de ha valaki csak az önbizalmát szeretné építeni, arra is kiváló választás a viadal. Remek lehetőség, hogy valóra váljanak az álmok Tündérszépként!

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-étől jelentkezhetnek a Vas vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Vas vármegye szépségei Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában