Falunap

2018.07.23. 09:30

Fociztak, ünnepeltek Telekesen

Focimeccsek sorozata, főzőverseny és remek fellépők – így mulattak az emberek a telekesi falunapon, ahol több elismerés is gazdára talált.

Tersztyánszky Krisztina

Ma is fontos a mozgás a falunapon Fotó: Nagy Jácint/Vas Népe

Huszonnyolc éve sportnapként indult, de még ma is fontos szerepet játszik a mozgás a telekesi falunapon. Szombaton nyolc csapat főzőversenyével indult a program, miközben a futballpályán gyerekek, lányok- asszonyok és öregfiúk kergették a labdát.

A telekesi focicsapat az idén második helyen végzett a megyei harmadosztály körmendi csoportjában, az ezüstérmet a falunapon Hegedűs Lajostól vehették át a játékosok. Csakúgy, mint Kónya Milán a gólkirályi kupát – 54 alkalommal talált az ellenfél hálójába. Orbán László polgármester fontosnak tartja, hogy a település közössége előtt találjanak gazdára az elismerések.

Ma is fontos a mozgás a falunapon Fotó: Nagy Jácint/Vas Népe

Ezért itt köszönte meg Legát Andrea 25 éves önkormányzati munkáját, Nagy Árpádné Margit nénit pedig kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte. A fergeteges hangulatú műsorban színpadra lépett a falu szülötte, Sláger Tibó, énekelt a helyi falugondnok, Tamara, és eljött Telekesre a nagy sikert bezsebelő Irigy Hónaljmirigy is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában