Frissen Vasból

2021.11.18. 07:34

Csütörtök délután hidegfront éri el Vas megyét

Délutánra 9-11 fokig emelkedik a hőmérséklet.

met.hu/Kőszegi Időjárás Előrejelzés

Időjárás illusztráció 20210316 Gyöngyösfalu Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Vas megye

Csütörtökön délelőtt borult lesz az ég. Kisebb szitálás kialakulhat. Déltől, kora délutántól egy érkező gyenge hidegfront miatt fokozatosan felszakadozik a felhőzet, megszűnik a rétegfelhőzet, időszakosan kisüthet a nap. A front csak a magasban hoz érdemi légmozgást, talajon gyenge, mérsékelt lesz a nyugati, északnyugati szél. Csapadék a frontból nem esik. Délutánra 9-11 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fotó: met.hu

Országos

Kezdetben erősen felhős vagy borult, néhol ködös időre számíthatunk, majd délelőtt egyre nagyobb területen szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de a keleti, északkeleti tájakon maradhatnak tartósan borult körzetek. Jelentéktelen eső, szitálás néhol előfordulhat. Az északnyugati szél nagy területen megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 12 fok között várható, északkeleten lesz a hidegebb. Késő estére -3 és +7 fok közé hűl le a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában