külföldiek bérelhetik a csarnokot

2020.07.28. 09:20

Nagy mennyiségű drogot találhattak Szombathelyen (Frissítve)

Meg nem erősített információink szerint nagy mennyiségű – több száz tő – marihuánát találtak Szombathelyen egy üzemcsarnokban, a Csatár utcában. Úgy tudjuk, hogy a csarnokot külföldiek bérlik.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

11.30

Több kérdést tettünk fel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságnak, de időközben kiderült, hogy a razzia nem a megyei rendőrség akciója volt, hanem azt az ORFK Készenléti Rendőrség alá tartozó Nemzeti Nyomozó Iroda rendelte el, így az Országos Rendőr-főkapitányságtól kaptunk egy szűkszavú közleményt:

- Az Ön által kérdezettek kapcsán tájékoztatjuk, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményeket hajtott végre. Az eljárás érdekeire való tekintettel további információt nem kívánunk közölni.

Fotók: Horváth Balázs

A helyszínre időközben egy „civil” rendőrségi teherautó is megérkezett, ami az üzem területére behajtott, ezután a kaput ismét egy rendőrségi autó állta el.

9.20

A helyszínen most is jelen van a készenléti rendőrség több autója, a környéken dolgozók szerint az akció a hétfőn kezdődött, de a rendőrök nekik sem mondanak többet, csak elküldik őket a környékről.

Fotók: Horváth Balázs

Mi is ezt tapasztaltuk a helyszínen, mikor megérkeztünk a Csatár utcába, egy a Készenléti Rendőrség egyenruháját viselő nő azonnal megpróbált kiabálva elküldeni minket, pedig a rendőrség által le nem zárt közterületen, a rendőröktől távol próbáltunk meg dolgozni és a hatóság munkáját sem akadályoztuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában