Frissen Vasból

2021.07.12. 13:22

Tagad az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásával vádolt férfi, É. Imre

Tárgyalással folytatódott hétfőn reggel az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásával vádolt É. Imre ügye a Győri Törvényszéken.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs / Kisalföld

Egy hónappal ezelőtt tartották a bizonyítási eljárást annak a győri vállalkozónak az ügyében, aki az ügyészség szerint előre kitervelten, nyereségvágyból ölt meg két embert. Egyikük a Mosonmagyaróvárról eltűnt. M. Zoltán – számolt be róla a kisalfold.hu.

Az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásával vádolt É. Imre ügye tárgyalással folytatódott hétfőn reggel a Győri Törvényszéken. A győri vállalkozó csakúgy mint a három éve zajló eljárás alatt végig, ma is tagadta bűnösségét. Nem tett vallomást, úgy fogalmazott hazugságokra nem hajlandó válaszolni.

„Senkit nem öltem meg, három éve ártatlanul vádolnak” – mondta É. Imre.

A tárgyaláson megjelent M. Zoltán felesége és testvére is, de mivel őket később tanúként hallgatják meg, nem lehettek jelen a tárgyalóteremben.

A vádlott korábban tett vallomásainak ismertetésével – reggel óta – jelenleg is folyik a tárgyalás. A nap végén az ügyész és a sértetti képviselők indítványokat tehetnek további tanúk meghallgatására.

További részletek az ügyben ITT.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/meggyilkolt-villanyszerelok-kettos-gyilkossag-a-vad-eletfogytiglan-az-ugyeszseg-inditvanya-4839247/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában