Frissen Vasból

2021.08.04. 11:16

Meghalt a biciklis, megsérült a felborult autó vezetője Sárvárnál – frissítve, fotók

Egy kerékpárost ütött el egy autó szerdán délelőtt, az autó is felborult.

Horváth Balázs, police.hu

Fotó: Horváth Balázs

Frissítve:

12.45

Szerdán késő délelőtt egy Hyundai személyautó haladt Sárvár-Csényeújmajor felől Sárvár irányába, amikor eddig ismeretlen körülmények között elütött egy azonos irányban haladó, utánfutót vontató kerékpárost. A baleset után az autó egy fának is nekicsapódott, majd felborult és a tetején állt meg. A balesetben a kerékpáros a helyszínen életét vesztette és az autós is megsérült.

Fotók: Horváth Balázs

Az autó vezetőjét a mentők kórházba szállították. A műszaki mentésben a sárvári tűzoltók is részt vettek. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset pontos körülményeit. A mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni.

11.20

Teljes útlezárás van Sárváron az Ikervári úton, ahol halálos közlekedési baleset történt szerdán késő délelőtt a város határában. Az elsődleges információk szerint egy autó ütött el egy kerékpárost, majd az autó egy fának ütközött és felborult. Úgy tudjuk, hogy a kerékpáros életét vesztette a balesetben és az autós is megsérült. A tragédiát a rendőrség hivatalos oldalán megerősítette. Jelenleg teljes útlezárás mellett folyik a mentés és a helyszínelés, a sárvári tűzoltók is kint vannak. Amint többet megtudunk, frissítjük cikkünket.

Fotó: Horváth Balázs

Korábban írtuk:

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. augusztus 4-én, 10 óra 48 perc körüli időben Sárváron, az Ikervári út 42. szám előtt egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A balesetben a kerékpáros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik, a közlekedőket a rendőrök Bögöt belterületén át Csénye irányába terelik. – tájékoztat a police.hu.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is beszámolt a balesetről:

Egy kerékpárossal ütközött össze egy személyautó Sárváron, az Ikervári utcában. A baleset következtében a gépkocsi a tetejére borult. A balesethez műszaki mentés céljából a sárvári hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, amelyet a munkálatok idejére teljes szélességében lezártak – írják hivatalos oldalukon.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában