Baleset

2021.08.04. 12:09

Halálos baleset történt Karakónál is – Négy jármű karambolozott a 8-as főúton – frissítve

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

vaol.hu

Forrás: Zsámbóki Dóra / baon.hu

Frissítve!

14:15

Új információk, fejlemények, fotók a baleset körülményeiről egyenesen a helyszínről:

12.15

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. augusztus 4-én 11 óra 16 perc körül a 8-as számú főúton, a 111-es kilométerszelvényben, Karakó térségében egy tehergépkocsi és több személygépkocsi ütközött. A balesetben egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, több személy pedig megsérült, őket a Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítják. A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik, a közlekedőket a rendőrök Karakó belterületén át terelik – tájékoztat a police.hu.

Információink szerint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy nyerges vontató, egy kisteherautó és két személygépkocsi a 8-as főúton, Karakó térségében. A balesethez a celldömölki és a sárvári hivatásos, valamint a jánosházai önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, amelyet a beavatkozás idejére teljes szélességében lezártak – írja hivatalos oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában