Frissen Vasból

2021.09.17. 09:00

Nem vette észre, hogy áll a sor, tarolt egy áruszállító az M0-son – videó

Baleset történt hétfő reggel az M0-s autóúton Csömör térségében, a torlódás végén álló járművekbe nagy erővel csapódott be egy kisteherautó.

origo.hu

Érd, 2013. július 19. Torlódás egy baleset miatt az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ oldalán az M0-ás autóút és az érdi csomópont között 2013. július 19-én. Az Útinform korábbi tájékoztatása szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott a 17-es kilométernél.

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

A Magyar Közút kamerájának felvételén jól látszik, hogy a többi autós már jóval a torlódás előtt lassított, sőt az áruszállító előtt haladó autó a vészvillogóját is kitette figyelmeztetésként - írja az Origo.

A balesetben nyolc személyautó tört össze, egy fő sérült meg, akinek autójába először becsapódott a kisteherautó. Neki vállműtétre lesz szüksége. A zöld kisautó hátulja szinte megsemmisült a becsapódástól, nagy szerencse, hogy a hátsó üléseken lévő gyermeküléseken most éppen nem szállította az unokákat a nagypapa.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában