Frissen Vasból

2021.10.15. 10:39

Elképesztő, hogy mennyi baleset történt az elmúlt 24 órában Vas megyében – fotók, videók

Három személy vesztette életét a Csákánydoroszló térségében történt közlekedési balesetben. Több, ittasan okozott balesetnél is helyszíneltek a rendőrök.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: Horváth Balázs

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2021. október 14-én 5 óra és 2021. október 15-én 5 óra közötti időben egy, halálos kimenetelű és öt, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A rendőrök hat, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek – tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szombathely

Ahogy arról lapunk is beszámolt, személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés 2021. október 14-én. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett Szombathelyen, a Kárpáti Kelemen utcában az Árpád utca felől a Gagarin utca irányába, amikor haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Bartók Béla körút kereszteződésébe, ahol összeütközött egy ott közlekedő kerékpárossal. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Vép

Egy helyi lakos 2021. október 14-én, a délutáni órákban közlekedett kerékpárjával Vépen, a Kolozsvári utcában, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett és biciklijéről a földre esett. A rendőrök az intézkedés során alkoholtesztert alkalmaztak a nővel szemben, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A kerékpárossal szemben szabálysértési eljárás indult a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Kisunyom

Szintén írtunk arról, hogy könnyebben megsérült az a motoros, aki 2021. október 14-én szenvedett balesetet a 86-os számú főúton, Kisunyom térségében. Egy gencsapáti lakos motorral közlekedett a főúton, amikor haladása során Kisunyomnál, a Petőfi Sándor utcából egy személyautó az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére kikanyarodott a főútra. A motoros azért, hogy az ütközést elkerülje járművét jobbra kormányozta, melynek következtében a motorról a földre esett. A baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Fotó: Horváth Istvánné

Szombathely

Ittasan szenvedett könnyű sérüléssel járó balesetet egy sofőr 2021 október 14-én, az esti órákban, a 87-es számú főúton. Egy gyöngyöshalászi lakos személyautóval közlekedett Szombathely térségében, a 11-es Huszár út felől a Söptei út irányába, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett és a vízelvezető árokba sodródva, egy tájékoztató táblának csapódva állt meg. A rendőrök az intézkedés során alkoholtesztert alkalmaztak a jármű vezetőjével szemben, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A férfival szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Csákánydoroszló

Részletesen beszámoltunk a szörnyű tragédiáról: halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2021. október 14-én, a kora délutáni órákban Csákánydoroszló térségében.

Fotó: Horváth Balázs

Egy Tolna megyei lakos tehergépkocsival, valamint a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedett a 87107-es számú úton a 8-as számú főút felől, amikor a fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott, ahol összeütközött egy, Szentgotthárd felől Szombathely irányába közlekedő személyszállító vonattal. A balesetben a gépkocsiban utazó három férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók közül senki nem sérült meg. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Celldömölk

Könnyebben megsérült az a kerékpáros, aki 2021. október 14-én szenvedett balesetet Celldömölkön. Egy nagysimonyi lakos autóval közlekedett az Arany János utcában a Koptik Odó utca felől, amikor az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Széchenyi utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy ott közlekedő biciklissel. A balesetben a kerékpáros könnyebben megsérült. Az esetet a Celldömölki Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában