Frissen Vasból

2021.11.27. 16:39

Fának csapódott egy BMW Szombathelyen – fotók

Megcsúszott egy kanyar után a hátsókerekes autó.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Szombaton délután egy BMW személyautó haladt a belváros irányából Szombathelyen a Körmendi úton, amikor egy jobbra ívelő kanyar után a jármű hátulja megcsúszott a nedves úton, a sofőr ellenkormányozott, de már nem tudta visszanyerni uralmát az autó felett.

Fotók: Horváth Balázs

A BMW megpördült, majd egy kerékpárúton átcsúszva a kanyar végétől mintegy 100 méterre lévő fának csapódott a hátuljával. Szerencsére szemből épp akkor nem érkezett autó és a kerékpárúton sem haladt senki. Az autóban ketten utaztak, nem sérült meg senki. A sofőr elmondta, hogy az autón nyári gumi volt, jövő hétre volt téligumi szereltetésére időpontja.

A Körmendi útnak ezen a szakaszán nagyon csúszós az aszfalt, korábbi kérdésünkre azt válaszolta az önkormányzat, hogy a kopóréteg cseréje nem szerepel a tervekben.

A fehéres színű aszfaltot jó pár éve, a közelben lévő üzletek építésekor terítették le, és bár kifejezetten strapabíró, de nagyon csúszós, a körforgalomban és környékén is már számtalan koccanás és táblakidöntés történt amiatt, hogy a járművezetők nem számítottak rá, hogy a „rendes” aszfaltnál ennyivel jobban csúszik ez a szakasz még nagyon kis sebességnél és száraz időben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában