Rejtekhelye is volt

2023.08.11. 16:55

Kannabisz palántákat nevelgettek egy családi házban a szomszédos vármegyében - videó

Egy csapóajtón keresztül, falbontással jutottak be a rendőrök a szentpéterúri családi házban kialakított rejtekhelyre. - írja a police.hu.

Vaol.hu

Forrás: Police.hu

A zalai nyomozóknak olyan információ jutott a birtokába, miszerint egy személy kábítószert termeszt Szentpéterúron az otthonában. Tekintettel arra, hogy a beszerzett adatok szerint az illető fegyverrel rendelkezik, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság felkérésére a TEK munkatársaival együtt tartottak kutatást a nyomozók az ingatlanban 2023. augusztus 10-én hajnalban.

A rendőrök az Ady Endre utcai családi ház padlásán keresztül, egy csapóajtón át, falbontással jutottak be a melléképületben lévő rejtekhelyre. A titkos helyiségben találtak rá a kannabisz növények termesztéséhez szükséges felszerelésekre, fényvisszaverő fóliasátrat, fénycsöveket, szellőztetőt, valamint 28 tő cserepes növényt és 79 palántát is lefoglaltak.

A kábítószert egy testvérpár nevelgette, őket elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában