Tűz

2024.01.01. 13:22

Sárváron és Szombathelyen is tűzijáték miatt csaptak fel a lángok

Nyugodtnak mondható szilveszterük volt a tűzoltóknak: december 31-re vonatkozóan összesen három beavatkozásról számolt be lapunknak Balogh Eszter, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Vaol.hu

Délután Szentgotthárdon a Tótfalusi úton történt baleset: egy autó lesodródott az útról és a tetején állt meg. Oda a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói vonultak ki: áramtalanították a gépjárművet és megszüntették a forgalmi akadályt. Két tűzesetet említett még: az egyik nem sokkal 23 óra előtt történt: Sárváron a Deák Ferenc utcában egy 7. emeleti lakás ablakán repült be egy tűzijáték: betörte az ablakot és meggyújtotta az ott tárolt éghető anyagokat. Szerencsére a lakók észrevették és eloltották a tüzet, nagyobb kár nem keletkezett. A sárvári hivatásos tűzoltók vizsgálták át a lakást: izzást már nem találtak, a törött ablaküveget eltávolították. 23 óra 28 perckor pedig a szombathelyi Március 15. térre riasztották a szombathelyi hivatásos tűzoltókat. Ott egy kis méretű szeméttárolót gyújtottak meg pirotechnikai anyagok – a tűzoltók egy vízsugárral el tudták oltani a lángokat, megakadályozták, hogy továbbterjedjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában