Helyi kék hírek

2024.05.23. 11:57

Kétszer is eltiltották, mégis vezetett egy férfi Szombathelyen

Többszörös eltiltás hatálya alatt vezetett autót egy férfi Szombathelyen.

Vaol.hu

Forrás: police.hu

A járőrök május 22-én igazoltatták azt a helyi sofőrt, aki Szombathelyen, a Körmendi úton közlekedett kocsijával. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy a férfit a Szombathelyi Járásbíróság több bűncselekmény miatt is eltiltotta a vezetéstől - közölte a rendőrség.

A késő esti órákban egy másik autóst is megállítottak a rendőrök a városban, a Petőfi Sándor utcában, akiről megállapították, hogy a bíróság nem egészen egy hónappal ezelőtt szintén eltiltotta a vezetéstől.

A többszörös szabályszegővel szemben járművezetéstől az eltiltás hatálya alatt bűntette, míg a másik gépkocsivezetővel szemben vétség miatt indult eljárás a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Eltiltás hatálya alatt vezetni tilos és felelőtlen döntés! A járművezetés egyik alapvető feltétele, hogy az adott jármű-kategóriára érvényes jogosítvánnyal rendelkezzen a sofőr.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük, hogy mindenki a közlekedési szabályokat betartva, körültekintően haladjon az utakon!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában