Kövesd az álmaid!

2017.10.20. 14:40

Egy 11 éves fiú lett Kőszeg példaképe: nemcsak megálmodta, hanem meg is szerezte a vágyott rollerét

Alig néhány napja számoltunk be egy kőszegi fiatalemberről Barnabásról, akit hihetetlen jó üzleti érzéke miatt kapott fel az internet. A fiú kortársaitól eltérően nem a szüleitől várta a csodát, hanem önmaga lépett a tettek mezejére.

Pungor Csaba

Fotó: Facebook

Barnabás nagy vágya az volt, hogy saját rollerével járhassa szülővárosának utcáit. A szülők segítségével először az évszak egyik legfinomabb csemegéjét, szelídgesztenyét gyűjtötte össze, majd porciózta portékáját, aztán a Kőszeg-hegyalja „kereskedelmi gyakorlatához” csatlakozott: bízott a becsületkasszában. Kőszeg legforgalmasabb részén, a postahivatal elé tette ki a sámliját. Amitől a világháló és a Vas Népe olvasói a szívükbe zárták a fiút, az a közvetlenség és őszinteség volt: a becsületkassza mellett egy tábla hirdette, hogy a befolyt összeget mire szeretné fordítani a kisfiú. A közösségi oldalra posztolt kép vitte a jó hírt, miszerint a vásárlásra szánt gesztenyék gyorsan fogyni kezdtek. A cikkünkre is többen reagáltak, reménykedett a család, hogy gyorsan összegyűlik a pénz az áhított kétkerekűre. Sokat nem kellett várni, az édesanya legújabb bejegyzésében megköszönte mindenkinek a támogatást és a vásárlást.

Fotó: Facebook

Úgy tűnik, hogy Barnabás őszintesége mindenkit meghatott és volt, aki több pénzt dobott a becsületkasszába, így a fiú büszkén osztotta meg a világgal, hogy megvalósult élete egyik álma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában