Találkozó

2017.10.17. 09:00

Egykori iskolaigazgatók találkoztak Szombathelyen

Idén a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium volt a házigazdája a nyugalmazott általános és középiskolai igazgatók találkozójának.

Médiaközpont

Szombathely legmegbecsültebb, a város jövőjét alapvetően meghatározó emberei ülnek most a teremben, fogalmazta meg a nyugalmazott általános és középiskolai igazgatók hétfői találkozóján dr. Puskás Tivadar polgármester.

Fotós: Médiaközpont

Ők azok, akik bizonyították, miképpen lehet egy oktatási intézményt úgy vezetni, hogy az iskolából tudással felvértezett, jól nevelt fiatalok kerüljenek ki az életbe. A gyermekek a családból fontos dolgokat hoznak, de jelentős részben mégis az iskolában dől el, milyen ember lesz belőlük. A polgármester szerint meghatározó az általános és a középiskola szerepe.

Fotók: Médiaközpont

A középiskolában a diákok közötti kapcsolatokra még az őszinteség jellemző, ezekben még nem az érdekek tükröződnek. A város oktatási intézményei azt is bebizonyították, hogy képesek megfelelni a társadalmi közeg elvárásainak is – köszönet jár ezért az egykori igazgatóknak.

Fotós: Médiaközpont

 

Szombathely büszke az oktatására, és büszke kíván lenni a jövőben is, hangoztatta a polgármester. A nyugalmazott igazgatókat az iskola diákjai versekkel és dalokkal köszöntötték, majd Hodvogner Csaba igazgató elevenítette fel a Hermann Ottó Szakképző Iskola és Kollégium múltját, és mutatta be az intézmény jelenét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában