Oladi Nyugdíjas Klub

2017.12.08. 21:13

Évtizedek óta vannak együtt a klubtagok

Az Oladi Nyugdíjas Klub éppen 35 éve alakult, a jeles évforduló alkalmából találkoztak a klubtagok.

Budai Dávid

 

Koroknai József, az Oladi Nyugdíjas Klub elnöke köszöntötte, a 35 éves évfordulót ünneplő nyugdíjasokat Fotó: Nagy Jácint

35 éves fennállását ünnepelte az Oladi Nyugdíjas Klub, egy oladi étteremben gyűltek össze tegnapelőtt. Nem véletlen az időpont, hiszen a klubnak hagyományosan mindig is csütörtökön voltak a programjai. – Annak idején a többi napon mindig más rendezvények akadtak, és az egyházi eseményekhez is igazodni kellett. Jelenleg 38 hivatalos tagunk van, de ez a szám és a tagok összetétele is gyakran változik – meséli Koroknai József, a klub elnöke. A 35 éves évforduló alkalmából Dancs István, a Vas Megye és Szombathely Nyugdíjas Szövetségének elnöke jó egészséget kívánt az egybegyűlteknek, majd egy oklevelet nyújtott át a klubnak, és arra kérte az elnököt, hogy jövőre még vállalja az elnökséget, hogy meglegyen a 25 év. Koroknai József köszöntőjében ugyanis reményét fejezte ki, hogy január 1-jétől valaki átveszi tőle a 24 év óta viselt tisztséget, mert – mint mondta – sok feladattal jár az elnökség, és ő már 81 éves.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában