Megyei rövidek

2017.12.06. 20:43

Gázolaj, Szent Korona és közmeghallgatás

Olcsóbb lesz péntektől a dízel. Megemlékezés a menekítésről. Közmeghallgatás lesz az arculatról. Beszámolnak a tevékenységükről.

Vas Népe

Szántó Pál szokta figyelni az üzemanyag árának változását, ezúttal azonban nem hallotta a híreket. Tőlünk tudta meg, hogy szerencséje volt, literenként öt forintot spórolt Fotó: Unger Tamás

Olcsóbb lesz péntektől a dízel

Csökken péntektől a gázolaj ára bruttó két forinttal literenként. A benzin ára a héten nem változik. Így a benzin ára marad 356 forint, a gázolaj átlagára viszont lejjebb megy 367 forintra.

Megemlékezés a menekítésről

Velem - A 32. Nemzeti Honvéd Díszegység Honvéd Koronaőrsége Szent Korona-menekítési megemlékezést tart ma 13.15-kor a Stirling-villa kertjében, amelyet koszorúzás követ.

Közmeghallgatás lesz az arculatról

Gersekarát - Közmeghallgatás lesz csütörtökön 17 órakor az önkormányzat tárgyalótermében, ahol a lakosságot tájékoztatják a Települési arculati kézikönyv és a településképi rendelet megalkotásával kapcsolatban.

Beszámolnak a tevékenységükről

Ikervár - Közmeghallgatás lesz december 13-án 18 órakor a művelődési házban, ahol beszámoló lesz a rendőrség és az önkormányzat tevékenységéről, valamint a jövő évi tervekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában