jótékony céllal

2017.12.11. 18:09

Régi rock a régi rockereknek- fergeteges buli volt Körmenden

Szombat este megtartották Körmend egyik vendéglátóhelyén a már hagyománnyá vált rockereknek szóló Mikulás-bulit, mely idén is jótékony célt szolgált.

Gulyás Regina Olimpia

A baráti társaság már 30 éve együtt jár koncertekre, most itt ünnepelték az egyik férfi születésnapját. Fotó: GRO

Ahogy arról korábban írtunk, idén nem csak a Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs Központ, hanem a Rumi Gyermekotthon lakói is kapnak a tombolából, adományokból befolyt bevételből, ajándékokból. A felajánlás a Körmendi Zenekarok Találkozójának bevételével is kiegészül. A rendezvényeket, a gyűjtést Rózsa Miklós Duki szervezte.

A zenekar is jól érezte magát. Fotó: GRO

A talpalávalót a rockesten a TMK Rock Band húzta. Minden fontosabb magyar dal elhangzott a stílus kínálatából. P.Mobile, Hobó és Beatrice egyaránt szólt. A zenéhez mérten főként a 40-50-es korosztály képviseltette magát a rendezvényen. Sokan táncoltak és énekeltek. Többektől hallottuk, hogy ritkán kíváncsiak mezei rock koncertre ennyien – több nagyobb rendezvény is van a városban, ám ott nem (csak) amatőr zenekaron lépnek fel.

A baráti társaság már 30 éve együtt jár koncertekre, most itt ünnepelték az egyik férfi születésnapját. Fotó: GRO

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában