Vaol-lista

2018.01.03. 08:35

2017. legolvasottabb cikkei a VAOL-on

Összegyűjtöttük Önöknek, mit olvastak szívesen oldalunkon múlt évben.

Gulyás Regina Olimpia

Illusztráció: Pixabay

Hasonló összeállítást már korábban is olvashattak oldalunkon, ott hónapokra bontva, néhány kategóriát mellőzve gyűjtöttük össze fontosabb híreinket.

1.Információ, gyász

Olvasóink gyakran keresik fel azokat az aloldalainkat, melyek fontos információkat tartalmaznak. Ezek közül 2017-ben leginkább a gyász-rovat, valamint az ausztriai munkaszüneti napok cikke volt keresett.

Látszik: a szél a vezetékhez csapja a fák lombját, ilyen szélviharok okoznak áramkimaradást, áramszünetet Fotó: Szendi Péter

A vasi állásokat összegyűjtő aloldalunk is igen népszerű volt olvasóink körében. Az időjárást szintén sokan keresték oldalunkon, sőt azok a cikkek is nagy népszerűségnek örvendtek, melyekben a kiadott figyelmeztetésről tájékoztattuk Önöket.

2. Sport

 

Előszeretettel olvasták sporthíreinket is, az egyik legkeresettebb alpont volt az oldalon. 2018-ban is számíthatnak ránk, hírt adunk majd minden fontosabb sporteseményről!

Az Egis Körmend szurkolói 2017-ből. Fotó: Szendi Péter

 3. Kék hírek, balesetek

Cikkeink közül sokan olvasták az úgynevezett kék híreket, melyekben balesetekről, emberölésről írtunk. A legtöbben azt a szomorú hírt olvasták, melyben az ittas sofőr miatt életét vesztett motorosról írtunk. Hírt adtunk a szörnyű tragédiáról, miszerint emberéletet követelt a vihar megyénkben.

4. Gyermekmosoly

A vidámság is helyet kapott a kedvencek között. Gyermekmosoly pályázatunkra sokan jelentkeztek, cikkünket is sokan olvasták.

Fotó: Unger Tamás

A boldog nyertesekről készült összefoglalónk elérhető ITT!

5. Osztrák bérek a magyar sofőröknek

2017. januárjában életbe lépett egy osztrák törvény, mely alapján az oda árút szállító vagy ott árút beszerző cégek sofőrjeinek az osztrák bérezést kell megadni. Pontosabb információkat erről ITT érhet el.

Ezek a cikkek szintén a legolvasottabbak közt szerepeltek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában